Over Be Sure

Uw vaartuig is uw belangrijkste inkomstenbron!

Voor het vervoer van goederen over Europese Binnenwateren speelt u als binnenvaart ondernemer een belangrijke rol. Uw vaartuig is een waardevol bezit en uw belangrijkste inkomstenbron.

Kees Kooren

Eigenaar van het MTS Titan

Ik heb via Be Sure deskundig en eenvoudig mijn verzekeringen kunnen regelen. Dit werkt goed en is erg betrouwbaar.

Be Sure kan ik absoluut adviseren".

Be Sure heeft een schat aan ervaring

Het bedrijf werd opgericht in 1989 door Ben Kock destijds afkomstig van Merwestad BV te Dordrecht, een makelaarshuis in de maritieme sector en de transportwereld. Het kantoor van Be Sure is sinds 2004 gevestigd in Hendrik Ido Ambacht. Vanaf de oprichting spelen wij een belangrijke rol in de maritieme en logistieke sector alsmede voor de aanverwante bedrijven.Wij adviseren en assisteren eigenaren van vaartuigen en charterers op het gebied van van verzekeringen en hebben ons gespecialiseerd in binnenvaartcasco, P&I, logistieke aansprakelijkheid en aanvullende dekkingen.

Om uw wensen te bespreken komen wij graag bij u aan boord

Tevens bent u van harte welkom op ons kantoor

 

Onafhankelijk en deskundig

Als volledig onafhankelijk tussenpersoon hebben wij de mogelijkheid om rechtstreeks of via een "placing broker" verzekeringsrisico's onder te brengen bij verzekeringsmaatschappijen, beurs- assuradeuren, onderlinge verzekeringen maatschappijen en ook in buitenlandse markten. Naast het adviseren in de eerder genoemde sector hebben wij ons natuurlijk ook toegelegd op het bedienen van het midden- en kleinbedrijf alsmede particulieren. In het geval van schade zullen wij u een deskundig wijze begeleiden en zorgen voor wij voor een snelle schadeafwikkeling.